В центре внимания:

Особливості роботи Менеджера з Персоналу

Менеджер з персоналу або HR у 2018 році не лише популярна та надзвичайно цікава професія, це шанс віднайти цінну та добре оплачувану роботу. Сьогодні не тільки міжнародна компанія, але й кожна престижна фірма України тримає такого працівника у своєму штаті. Розвинені та перспективні організації розуміють важливість цінних спеціалістів, а тому наймають освічену людину, що візьме пошук талантів у свої руки.

Менеджер з персоналу у 2018 році: вимоги та обов’язки

Фахівець з підбору персоналу, по модному HR – займається не лише тим, що розшукує кандидатів на вакансії та проводить з ними співбесіди. Окрім кадрового діловодства менеджер з персоналу вирішує, наскільки довгим виявиться знайомство кандидата з компанією, формує мікроклімат колективу та сприяє тому, аби співпраця компанії та її співробітників виявилась успішною.

Серед його звичайних завдань: організація навчання (при необхідності й перепідготовки) працівників; розроблення та підтримка корпоративного стилю;

організація корпоративів; створення системи заохочення і покарання співробітників. Окрім того, HR відповідає за кадрову респектабельність, докладаючи зусиль для її стабільності й тим самим запобігаючи текучості кадрів.

Бажаєте приміряти цю вакансію до себе? Можливо, Вам цікаво дізнатись, наскільки Ви гарний фахівець з персоналу? Все просто: ознайомтесь з основними вимогами й обов’язками HR в Україні станом на 2018 рік:

  • Закінчена вища освіта: перевага компаній на боці фахівців з психологічною, педагогічною та юридичною освітою.

  • Досвід роботи, вік, стать: для не керівної посади бажано мати більше року досвіду роботи та бути віком від 22 до 35 років. Для керівної посади необхідно мати не менше трьох років досвіду роботи, бути не молодшим за 27 років, але і не старшим за 45. Серед HR фахівців немає чітких гендерних переваг, однак низка компаній частіше наймає на цю посаду жінок.

  • Обов’язкове знання трудового законодавства.

  • Вільне користування ПК, вміння працювати з програмами MS Office, міцні навички роботи в інтернеті.

  • Знання ринку праці, комунікабельність.

  • Добре поставлена мова, досвід спілкування з кандидатами/клієнтами.

  • Розуміння на кадровому діловодстві.

  • Комунікабельність.

  • Потужні організаторські здібності.

  • Бажано добре володіти англійською мовою.

Перелік вимог, як і список обов’язків HR менеджеру, може видозмінюватись відповідно до специфіки галузі, в якій працює компанія та її працівники.

Київ обіцяє перспективи тим менеджерам з персоналу, хто…

Як і в іншій професії, у сфері HR важливо розвиватись, оновлювати свої знання та здобувати нові корисні навички. Як найкраще у цьому допоможуть спеціалізовані видання. Рекомендуємо обирати фахові журнали, газети й портали, де вся інформація проходить перевірку кваліфікованими спеціалістами. Аби не помилитись, можете розпочати своє підвищення кваліфікації, обравши журнал “Менеджер з персоналу” https://mediapro.com.ua/ru/product/menedzer-po-personalu. Його Ви знайдете на сайті MediaPro.

Досвідчений та талановитий HR професійно керує персоналом й може знайти собі роботу навіть за межами України. Нерідко навіть у столиці кваліфікований HR-спеціаліст вміло поєднує свою посаду з обов’язками бізнес-тренерів, проводить майстер-класи та тренінги. Така перспектива швидко дає свої плоди у вигляді підвищеної заробітної платні та можливості працювати в більш престижних компаніях, отримуючи розрахунок у валюті.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.06.2018 17:03 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.