В центре внимания:

Переваги приватних наркологічних клінік над державними

Кожен, хто цінує комфорт, знає, що приватні заклади надають куди більш комфортні та якісні умови, ніж державні. Адже комерційна основа в даному випадку визначає практично все, і в тому числі, якість лікування наркозалежних людей. Але ж коли мова йде про лікування такого складного захворювання, то питання якості послуг має дійсно велике значення.

Говорити про важливість професійної допомоги в лікуванні залежності вже не доводиться, адже практика показує, що побороти проблему самостійно практично неможливо. Тому питання залишається тільки в тому, куди звернутися за допомогою. Розглянемо переваги приватних наркологічних центрів перед державними.

Що чекає наркозалежного та його близьких у державній клініці

Очевидно, що державні установи даного типу мають одну суттєву перевагу - вони є безкоштовними. В рамках державної програми залежні люди можуть лягти на лікування в стаціонар, а також пройти курс очищення організму. Ось тільки якість таких послуг і умови проживання залишають бажати кращого.

Переваги приватних наркологічних клінік над державними

Основний напрямок лікування наркотичної залежності в державних лікарнях - крапельниці. Вони покликані очистити організм залежної людини від накопичених токсинів. А ось психологічної роботи з пацієнтами практично не здійснюється, тому відсоток рецидивів після такого лікування надзвичайно високий.

Ще один недолік таких клінік - велика кількість пацієнтів в одній палаті, адже як правило, їх не менше шести. У той час як в приватних клініках в одній кімнаті зазвичай розташовуються дві людини.

І найголовніше, що турбує здебільшого родичів залежного - обов'язкова постановка на облік. Повна відсутність анонімності і фактично клеймо на все життя, як правило, не дозволяють людині повернутися до нормального життя в подальшому.

Що чекає наркозалежного та його близьких у приватній клініці

Наркологічні клініки, які працюю на комерційній основі, пропонують послуги зовсім іншого рівня. Професійні наркологи та психологи мають величезний досвід роботи з наркоманами з різними ступенями залежності. Їх основне завдання - підібрати такий курс лікування, який забезпечить максимальний рівень успіху від проведеного курсу лікування.

Переваги приватних наркологічних клінік над державними

Лікування наркоманії в таких клініках проводиться комплексно, і включає в себе не тільки медикаментозну терапію, але і психотерапію, спрямовану на усунення першопричини залежності. Крім того, в процесі лікування здійснюється постійний нагляд за станом здоров'я пацієнтів, що виключає виникнення непередбачених ситуацій.

Очевидно, що в рамках перебування в приватному наркологічному центрі пацієнтам забезпечується повна анонімність, що гарантує безпеку і можливість надалі вести повноцінне життя, в якому немає місця стереотипам, які так поширені про наркоманів.

Приватний реабілітаційний центр «Позитив» готовий запропонувати своїм пацієнтам всі переваги якісного та професійного лікування наркотичної залежності. Відмінні умови проживання, кваліфіковані лікарі і психологи, комплексний підхід до лікування - все це можна отримати в стінах цього закладу.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.07.2019 18:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.