В центре внимания:

Подвійні гранітні пам'ятники

Подвійні гранітні пам'ятники

Ми пропонуємо сучасні подвійні сімейні надгробки. Кожна з моделей також може бути виконана в іншому кольорі каменю. Ми виготовляємо надгробки в стандартних розмірах основи, тобто 190х190см, але можлива підготовка пам’ятника і в інших розмірах. Ми гарантуємо найвищу якість виконання, підкріплену більш ніж 30-річним досвідом.

Ми пропонуємо красиві, сучасні та традиційні гранітні надгробки. Завдяки своїм властивостям граніт є чудовим матеріалом для виготовлення цвинтарних надгробків, оскільки граніт як сировина характеризується високою міцністю та стійкістю до змін зовнішніх погодних умов (на відміну, наприклад, від мармуру). Гранітні надгробки (гранітні пам’ятники – найчастіше взаємозамінний термін) є надзвичайно важливими в українській традиції, оскільки велике значення надається тому, щоб місце поховання коханої людини було унікальним і доглянутим, наскільки це можливо. Гранітні надгробки можна розділити на різні категорії: одно- та подвійні, урнові та дитячі. Ми ефективно подбаємо про все від А до Я. Для того, щоб отримати більше інформації про двійні пам'ятники, варто перейти за посиланням: https://spokij.com.ua/pamyatnyky/podvijni/.

Одна могила призначена для одного поховання, де, як правило, похована одна людина, але можливі й інші конфігурації (наприклад, дві урни). Подвійні надгробки, в свою чергу, розраховані на двох людей, і їх розміри більше, ніж одинарні, що також переводиться на ціну, враховуючи тип граніту. Подвійні надгробки є вірним виразом зв’язку покійного (часто батьків). Урнові надгробки використовуються, коли йдеться про кремацію чи спалення. Надгробки-урни менші за традиційні та коштують дешевше.

Подвійні надгробки є одним із видів гранітних надгробків. Вони в основному призначені для двох людей і є виразом величезного зв’язку та солідарності навіть після смерті. Їх розмір більший, ніж у поодиноких надгробків, і менший, ніж у гробниць. Вибираючи подвійний надгробок, ми економимо час і гроші. У yfc ви можете замовити подвійні гранітні надгробки за дуже хорошою ціною та високою якістю. Для цього варто просто перейти за посиланням.

При виборі подвійного надгробка для померлих родичів ми в першу чергу керуємося емоціями та почуттями. Часто вибір такого надгробка продиктований певною символікою. Ми намагаємося підібрати відповідні доповнення до пам’ятника, щоб вони нагадували покійну людину.

Подвійні надгробки відрізняються від традиційних прямокутною формою пам’ятника. Зазвичай вони складаються з двох табличок для написів, які можна з’єднати, наприклад, хрестиком. Вони можуть бути арковими, круглими, похилими або прямокутними. Існує багато форм табличок, і компанія «Спокій» з радістю допоможе вам у цьому нелегкому виборі.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.11.2021 14:53 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.