В центре внимания:

Популярная украинская певица заявила об уходе со сцены

Популярная украинская певица заявила об уходе со сцены

Заслуженная артистка Украины Анастасия Приходько, которая недавно попала в скандал с промо-роликом президента Украины Петра Порошенко, заявила, что уходит со сцены.

Об этом сообщает Орбита-Львов со ссылкой на Instagram певицы.

“Я ухожу со сцены!!! Устала слушать о том что я не формат. Музыканту настоящему тяжело, когда он почти не имеет поддержки и его принуждают стать похожим на всех! Я не буду никогда подстраиваться, чтобы быть модной, я настоящая и предавать саму себя тоже не буду, к сожалению, то что продается в магазинах «все по 10», покупают скорее!”, — объяснила она.

View this post on Instagram

Доброго вечора дорогі друзі. Сподіваюсь Ви з повагою зрозумієте мене. За 5років які я прожила в Україні ми дуже багато зробили. Презентували альбом «Я вільна» Ми випустили 10 відео, таких як «Половина пути», «Зацелована», «Не трагедия», «Герої не вмирають»,«дура Любовь»… Потім з 2015 року я почала писати власні пісні та музику, ми представили рік тому в «Atlas» нову програму «Крила» з одноіменного альбому! І потім зняли 5 відео на власні пісні «Луна ностальгія», «Тримай», «good bye”, “Крила» та «Саме той». Відпочатку війни я підтримувала всіх кого можу,а також проїхала майже всю лінію фронта і підтримувала наших хлопців. Власне ми майже закінчили роботу над моїм новим альбомом «Крила» який плануємо випустити на прикінці 2019 року як і обіцяла. Також в Україні я отримала понад 15 різних нагород,від Філарета, за допомогу бійцям АТО,та звання Заслуженної Артистки України. Я вперше стала ведучою на телеканалі Ictv у програмі «Секретний фронт»,також започаткували та презентували рух «Вимагаю змін», якій я передаю повністю Андрію Гергерту. Ми обїздили майже всю Америку, Італію, Іспанію, безліч концертів по Україні, Всі 5 років я віддала державі і людям які потребували моєї підтримки. Тепер я хочу сказати головне! Я іду зі сцени!!! Втомилась слухати про те що я не формат. Музиканту справжньому важко коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, нажаль те що продається в магазинах «все по 10» купують швидше! Дякую всім хто був поруч, моїм друзям дякую за підтримку, моїй команді яка працювала зі мною, музикантам і просто людям які були поруч в складні часи. Всі щось принесли в моє життя, я пробачаю всіх, і прошу вибачення за те що я хочу вперше за 11 років побути один на один з собою, приділити собі час! Також я завершу всі справи які повинна була зробити і головне по суду доведу справу до кінця, 31 жовтня буду відстоювати свої права у залі печерского суду о 14:00 годині, також всіх чекаю! Не сумуйте мої друзі, все воно на краще може колись я вирішу знову заспівати для Вас. З повагою Ваша А.Приходько

A post shared by Анастасія Приходько (@prykhodko_official) on

Поклонники певицы просят ее не покидать сцену и не слушать тех, кто ее критикует.

Напомним, ранее Приходько в интервью НАРОДНОЙ ПРАВДЕ рассказала, насколько сложно быть активным патриотом.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.10.2018 11:06 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.