В центре внимания:

Професійне обладнання для караоке

Професійне обладнання для караоке

Існує маса варіантів веселого проведення часу у компанії з друзями та колегами. Хтось орендує дачу або вибирається за місто, щоб посмажити шашлики, хтось накриває стіл у себе вдома, а хтось хоче провести незабутній вечір, який довго згадуватиметься протягом усього наступного року, а то й багатьох років. За посиланням https://www.split.lviv.ua/karaoke/about-karaoke.html знаходиться адреса знаменитого у Львові та далеко за його межами, нічного клубу Спліт. Караоке-бар – місце, де кожен зможе знайти для себе добре знайому та улюблену музичну композицію та заспівати її, здивуваши не лише друзів, а й самого себе. Якщо ви вважаєте, що вам на вухо наступив ведмідь і ви зовсім не вмієте співати, то марно. Досвідчені організатори допоможуть вам вибрати пісню, яка розкриє ваші співочі таланти та дасть змогу блиснути своїми вокальними даними.

Апаратури, встановлена ​​в окремому приміщенні нічного клубу, належить до елітних звукових систем, які можуть собі дозволити лише найдорожчі та найпросунутіші заклади. Саме тому Спліт – єдиний караоке-бар, який має ліцензію на проведення міжнародних турнірів з караоке в Європі. У вашому розпорядженні професійні мікрофони, які не фонитимуть, куди б ви не пересунулися під час співу, а досвідчений звукорежисер допоможе вам згладити деякі ляпи, які можна пробачити непрофесійному співаку. Звичайно, кожен у компанії захоче повторити ваш «геройський вчинок» і постарається затьмарити вас в умінні співати. Що ж, баттл - звичайне явище в караоке барі. 8 мікрофонів Sennheiser дадуть вам можливість зосередитися на пісні, а не намагатися вчасно забрати його у конкурента. У всій Україні та й у Львові, звичайно, є велика кількість караоке-клубів, але тільки Спліт має честь представляти відбіркові тури з караоке, після яких переможці їдуть на міжнародні змагання по всьому світу.

Караоке – єдиний вид розваги, де можна веселитись багато годин без спиртного. Якщо вам для розслаблення потрібно прийняти кілька грамів для хоробрості, то офіціанти негайно принесуть вам замовлений напій і передадуть мікрофон. Природно, що при великій кількості бажаючих може не вистачити місця для вашого виконання. Нічого страшного, ви можете не чекати, а влаштувати аукціон, який дасть вам можливість заспівати свою улюблену пісню одразу. Правила хорошого караоке клубу не передбачають співу однієї і тієї ж пісні двічі поспіль. Але якщо вам хочеться блиснути саме тією композицією, яку ви вважаєте своєю найсильнішою піснею, то є можливість замовити саме її. Цілком можливо, що ви виконаєте її краще за попереднього співака і зірвете свою заслужену порцію овацій. Приходьте у караоке Спліт. Тут ви зрозумієте різницю між співом у звичайному клубі та професійним закладом із професійною апаратурою.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.12.2021 18:21 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.