В центре внимания:

Профессійна оцінка вартості нематеріальних активів в короткі терміни

Профессійна оцінка вартості нематеріальних активів в короткі терміни

Ніхто не сперечатиметься з тим, що все в нашому житті має свою ціну. Можна скільки завгодно міркувати про духовність та внутрішні світовідчуття, але коли справа доходить до бізнес-угод, потрібно оперувати точними цифрами, а не філософськими категоріями. Часто в таких ситуаціях потрібна оцінка вартості нематеріальних активів. До таких можуть відноситися дуже багато факторів, які у звичайному житті не мають точної ціни, але насправді мають велику вартість. Погодьтеся, якщо ви вирішили продати свою компанію або якийсь бренд, то його товарний знак, за який ви свого часу, можливо, не заплатили ні копійки, сьогодні може мати велику ціну. Адже саме його впізнаванність зробили ваш товар або будь-які послуги затребуваними на ринку.

У такому випадку потрібно звернутися до досвіду компанії, яка вже більше десяти років займається оцінкою нематеріальних об'єктів і допоможе вам отримати додаткову плату при укладанні договору купівлі-продажу. Багато компаній, які проводять злиття, відчувають труднощі під час укладання угоди. Часто, не велика, яка не володіє великими потужностями, списком обладнання, організація має у своєму активі велику кількість розробок, патентів та винаходів, які за своєю важливістю не поступаються, а то й перевершують вартість найсучаснішого промислового центру. У компанії працюють фахівці, які вже провели багато угод, мають вагу у своїй сфері діяльності та великий список клієнтів. Варто лише подивитися на список партнерів, щоб впевнитися, що за поміччю в одержанні патента ви звернулися до фахівців.Якщо ви хочете укласти договір злиття, передачі прав власності та інше. то необхідно врахувати багато факторів.

Тільки чесне розподілення коштів допоможе вам створити нову дружну компанія, уникнути розбіжностей при розподілі майбутнього прибутку, розподілу фонду заробітної плати. Не варто оперувати старими даними. Вартість товарного знака або патенту може змінюватися згодом. Звертайтеся у будь-який час, компанія гарантує проведення незалежної експертизи та видачу підтверджуючих документів максимум через три дні після вашого звернення. Чи важливо злиття великих компаній, або ви вирішили йти далі і позбутися невеликих підприємств, на які у вас просто не сил і часу. Експерти компанії Pareto візьмуться за роботу в будь-якому куточку України та швидко проведуть усі дослідження, видавши обґрунтування вартості кожного нематеріального об'єкту.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.12.2021 13:02 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.