В центре внимания:

Розвиваючі заняття для дітей 1-3 років

Розвиваючі заняття для дітей 1-3 років

На сьогоднішній день, навчання доступне навіть для малюків, які тільки стали на ноги. Pозвиваючі заняття для дітей 1-3 років доступні у «Майстерні знань» міста Львів. Подібні заняття для цього віку є надзвичайно корисними. Даний етап життя у малюків відрізняється пізнанням навколишнього середовища. Це зумовлено періодом формування дитячого мозку, що відбувається в період від 1-3 років. Саме для такого віку була розроблена спеціальна програма. Вся пізнавальна інформація подається в ігровій формі. Ціна на заняття з раннього розвитку «Зернятко» складає 1400 гривень. Записатись на пробне заняття можна онлайн. Робота над вміннями дитини з раннього віку принесе хороший результат і це вже побачили наші відвідувачі, які тривалий час ходять на заняття.

Саме період від 1-3 років вважається сприятливим для розвитку дитини. Такі заняття проводять використовуючи індивідуальний підхід. Дитина проходить декілька етапів розвитку, що відбувається у віці від 1-6 років. Сюди відноситься вивчення дитиною рухів, сенсорний розвиток, розвиток мовлення, вміння сприймати невеликі предмети, розуміння логіки між малюнками, речами, розвиток соціальних навичок. Кожна дитина розвивається індивідуально, тому тривалість та час настання можуть бути різними. Програма для раннього розвитку дитини «Зернятко» була розроблена професіоналами саме у «Майстерні знань». Всі ігри підібрані для дітей відповідають їхньому віку та рівню знань. Додатково на таких заняттях проводять є активні ігри, що допомагає урізноманітнити процес навчання.

Програма направлена на те, щоб дитина в період від 1-3 років осягнула важливі для неї вміння, навички та знання. Розвиток дрібної моторики в даному віці є важливим. Це сприяє правильній координації рухів, потрібно для підготовки руки до письма в майбутньому. Тому використовують екотісто, прищіпки, пісок, та інше. Заняття мають великий вплив на розвиток мовлення дитини. Мовленнєві ігри, наявність інших вихованців приводить до того, що діти «виговорюються» завдяки вивченню пісень, віршів та іншого. Для правильного засвоєння звуків, додатково проводиться робота з логопедом. Розвиваючі заняття сприяють охопленню дитиною всіх сфер розвитку, що необхідно саме в цьому віці. Це допомагає побачити талант дитини, оскільки там малюки малюють, ліплять, співають, танцюють та вивчають англійську мову.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.01.2022 19:07 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.