В центре внимания:

Скіналі для кухні

Скіналі для кухні

Для хорошої господині важливий порядок, зручність та затишок на власній кухні. Все має бути під рукою і розташоване в безпосередній близькості, щоб процес приготування їжі був максимально приємним та надихаючим. Саме тому при облаштуванні кухні варто звернути увагу на спеціальні скляні фартухи, купити які можна у відповідальної перевіреної компанії, яка багато років займається розробкою подібних панелей https://www.decorprint.com.ua/. Крім краси, важливо щоб поверхні було легко очищати від забруднень і жиру, більше, вони повинні бути сприйнятливі до хімії. Тому великої уваги заслуговують такі фартухи, які є досить сучасним рішенням, стильним, а головне, базовим. Їх можна зробити глянсовими, матовими, можна додати різні принти або візерунки, скористатися якимось дизайнерським, сміливим рішенням для оформлення, що дозволить зробити вашу кухню особливою, індивідуальною. Такої, про яку можна лише мріяти.

Якщо ви не знаєте чи сумніваєтеся, яке конкретно оформлення хочете бачити на своїй кухні, фахівці вислухають ваші побажання та запропонують різноманітні варіанти, щоб ви залишилися задоволені остаточним варіантом та раділи своєму інтер'єру щодня. Якщо навіть із запропонованого каталогу нічого не сподобається, є можливість розробити індивідуальний дизайн за запитом. Для антуражу і загальної атмосфери можна замовити різні модульні картини або фотошпалери, а також ультрафіолетову печатку на різноманітних поверхнях.

Скинали дуже міцні, а тому прослужать багато років без будь-яких нарікань чи проблем, до того ж, компанія надає п'ять років гарантії, тому навіть у разі якоїсь проблеми ви не залишитеся з цим віч-на-віч.

До виготовлення доступні фартухи із різною текстурою скла. На такому будуть оригінально виглядати різні орнаменти, візерунки і навіть пейзажі за рахунок візуально присутнього обсягу. Прямо на сайті можна розрахувати вартість такого кухонного фартуха, ознайомитися з фотогалереєю вже зроблених скіналей, доступна також доставка новою поштою, тобто навіть перебуваючи в іншому місті, дистанційно ви можете зв'язатися зі спеціалістами і замовити те, що буде до душі. Якщо ж ви у Львові і не знаєте, які розміри вам потрібні, компанія проведе безкоштовні виміри.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.12.2021 9:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.