В центре внимания:

Сучасні варіанти оздоблення стель

Сучасні варіанти оздоблення стель

Дизайнерські рішення в оформленні жилих приміщень вражають своїм різноманіттям. Сьогодні, і справді безліч варіантів покриття для стель, окрім звичних нам шпалер та фарб. Одним із вдалих рішень стали натяжні стелі у вітальню, або в іншу кімнату.

Натяжні стелі відрізняються лаконічним та водночас привабливим, майже святковим зовнішнім виглядом. Майстри пропонують замовникам багато варіацій виконання, як одно рівневі, так і багаторівневі, фактурні, матові або глянцеві, будь – якого кольору, все залежить від фантазії замовника. Натяжні стелі стануть особливо вдалим рішенням у вітальні, спальні або дитячій кімнаті. Саме в цих кімнатах ремонтні роботи потребують багато часу та зусиль, і не завжди вдається виконати їх так, щоб кімната мала гармонійний, цілісний вигляд. А одним з найбільших плюсів такого покриття є те, що монтаж займає декілька годин і не лишає після себе бруду, пилу та будівельного сміття. Окрім цього є ще ціла низка переваг:

· різноманіття вибору;
· ідеально рівна поверхня без будь-якої підготовки;
· легкий спосіб замаскувати недоліки стелі;
· безпечні для людини матеріали – ПВХ або ткані основи;
· довгий термін експлуатації з мінімальним втручанням - періодичне протирання пилу.

При виборі дизайну та кольору, відайте перевагу спокійним тонам, через те, що яскраві забарвлення можуть швидко набриднути. А ще, під нейтральні стіни напрочуд просто підібрати меблі та інші деталі інтер’єру. Частіше за все, обирають сатинове покриття з легким блиском, але без дзеркального ефекту. Але ще існують матові та глянцеві поверхні. Матові найбільше нагадують звичні шпалери, не дають відблисків та чудово глушать шум та утримують тепло. Глянцеві поверхні дуже пружні та довговічні, чудово відбивають світло тим самим роблячи кімнату світлішою та візуально більшою. Варто сказати, що натяжні стелі виготовлені з не алергенного матеріалу, на них не утворюється грибок або пліснява. Технології створення та монтажу натяжних стел дозволяють оздоблювати приміщення будь-якої форми, арки, виступи. Також, не проблема вмонтувати світло або акустику. За допомогою підсвітки та перфорації можливо отримати 3D ефект.

Компанія Velum пропонує величезний вибір натяжних стель. Підрахувати вартість замовлення можна прямо на сайті компанії, за допомогою спеціального калькулятора. А краще, одразу викликати замірника, на створення дизайну піде один день, а далі оперативний монтаж і краса.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.11.2021 12:23 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.