В центре внимания:

Трамп потрапив у новий скандал із Путіним: гучні подробиці

Трамп потрапив у новий скандал із Путіним: гучні подробиці

Президент США Дональд Трамп приховує від чиновників своєї адміністрації деталі зустрічей з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на The Washington Post.

Видання зокрема посилається на слова діючих та колишніх американських чиновників, які стверджують, що Трамп «з усіх сил намагався приховати деталі своїх бесід» з Путіним. Зокрема повідомляється про спробу Трампа заволодіти записами свого перекладача. Він також дав вказівку лінгвістові не обговорювати відому йому інформацію з іншими посадовими особами адміністрації.

Видання повідомляє, що президент США зробив так у 2017 році після зустрічі з Путіним у Гамбурзі. На тій зустрічі був присутній держсекретар Рекс Тіллерсон. Чиновники дізналися про розпорядження Трампа, коли радник Білого дому та високопоставлений чиновник з Держдепу запросили у перекладача додаткову інформацію про переговори.

При цьому WP стверджує, що обмеження введені Трампом є частиною широкої схеми, за допомогою якої президент США захищає від громадського контролю свої зв’язки з Путіним і не дозволяє навіть членам власної адміністрації знати все, про що він говорив Путіну.

Чиновники стверджують, що навіть в секретних документах немає докладних даних про зустрічі Трампа з президентом РФ в п’яти місцях за останні два роки. І це тим більш дивно з урахуванням даних американської розвідки про втручання Росії у вибори в США заради допомоги Трампу.

Нагадаємо, глава передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт збрехав слідчим ФБР про співпрацю з російсько-українським політичним консультантом Костянтином Килимником.

Раніше також повідомлялося, що соратник Манафорта Рік Гейтс зізнався в численних злочинах і отриманні грошей від українських замовників.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.01.2019 12:44 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.