В центре внимания:

У Москві викрали кримінального авторитета, причетного до гучного вбивства в Україні

У Москві викрали кримінального авторитета, причетного до гучного вбивства в Україні

У Москві викрали відомого кримінального авторитета та кілера, який є фігурантом справи про гучне вбивство колишнього депутата Держдуми РФ, росіянина-втікача Дениса Вороненкова у березні 2017 року.

Юрія Василенка, яка тривалий час мешкав у Москві під іншим прізвищем, поранили нападники та повезли у багажнику автомобіля у невідомому напрямку, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на російські ЗМІ.

Стало відомо, що Василенко, який жив у Москві під прізвищем Антоненко, часто відвідував один з ресторанів, де вирішував питання, зокрема вів переговори з потенційними замовниками. 10 січня він перебував у закладі, коли туди увійшла група невідомих осіб. Вони спробували вивести Василенка надвір, проте той вирвався та почав тікати. Під час штовханини прозвучали постріли, свідки стверджували, що кримінального авторитета поранили.

Повідомляється, що правоохоронці вже провели обшуки у квартирі, яка винаймав Василенко, та начебто знайшли там цілий арсенал зброї, як-от снайперські гвинтівки, вибухівку, пістолети.

Нагадаємо, Вороненкова застрелили у середмісті Києва на бульварі Тараса Шевченка після того, як він вийшов з готелю разом зі своїм охоронцем.

У травні 2018-го у прокуратурі Києва заявили, що слідство по вбивству завершено, а матеріали будуть відправлені до суду.

Восени 2018 року вдова Вороненкова, відома співачка Марія Максакова повідомила свою версію вбивства чоловіка. На її думку, Вороненкова прибрали через квартиру у Москві, яку той залишив після переїзду в Україну.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.01.2019 19:36 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.