В центре внимания:

Ukrglamour - Чоловіча вишиванка - стильний одяг

Ukrglamour - Чоловіча вишиванка - стильний одяг

Чоловіча вишиванка - стильний атрибут для стильних чоловіків
Традиційна українська вишиванка знову завойовує популярність, причому як серед жителів сіл, так і городян. У наш час все частіше можна зустріти чоловіка, який надів вишиванку, не тільки в свято, але і в самий звичайний день, а іноді навіть на офіційну ділову зустріч. І тут нема чому дивуватися, бо такі чоловічі сорочки виглядають бездоганно, вони дуже оригінальні завдяки неймовірно красивим вишитим узорам. Прямо зараз ви можете придбати чоловічі вишиванки за доступною ціною в нашому онлайн-магазині на ukrglamour.com.ua

Сучасна чоловіча вишиванка
Варто згадати про те, що традиційний одяг для чоловіків крім того, що він виглядає дуже нарядно ще несе в собі глибокий символічний підтекст. Для наших пращурів протягом багатьох століть вишиванки були своєрідним оберегом. Приємно усвідомлювати, що, здавалося б цим, застарілим звичаям дан свого роду ще один шанс, тому що зараз на міських вулицях можна зустріти все частіше чоловіків і молодих хлопців у вишиванках, просто через те, що крім краси така річ комфортна настільки, що знімати її немає ніякого бажання. На нашому сайті ukrglamour.com.ua покупці можуть вибрати і купити вишиванки для чоловіків від українського виробника за низькими цінами.
Найчастіше чоловіча вишита сорочка, як і за старих часів, виробляється з кращих сортів льону та бавовни, а чудовий візерунок вже не несе в собі сакрального сенсу, як для наших пращурів, а лише робить стильний вироб ще моднішим. Багато років тому візерунок на вишиванці для наших прадідів був символом захисту, він охороняв тіло і душу. Перш, ніж приступити до вибору чоловічої вишиванки на сторінках сайту, вартість якої залежить від таких параметрів, як модель і матеріал, варто розібратися, чим відрізняються вишиті сорочки і якими вони бувають.

Сучасні різновиди
Якщо ви збираєтеся замовити власну вишиванку, то необхідно знати, що вони бувають вишиті як вручну, так і за допомогою машинки. Крім цього їх можуть виробляти з натуральних тканин (шовкових, лляних, бавовняних) і з штучних. Зрозуміло, вишиванка, розшита вручну, буде мати більш високу ціну, ніж машинна, хоча візерунок, вишитий сучасної машинкою, людина що не розбирається в тонкощах виробництва ніколи не відрізнить від вишивки, зробленої руками. З натуральністю тканини все приблизно так само. Щоб не потрапити в халепу і придбати дійсно варту річ, краще шукати вишиванку, яка об'єднує в собі ці матеріали. Сподіваємося, що вишиті сорочки, які ви придбаєте в нашому онлайн-магазині, трохи занурять вас в українську історію, її традиційну культуру і звичаї. Інтернет-магазин чоловічих вишиванок ukrglamour.com.ua пропонує великий асортимент такого виду товарів.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.01.2019 10:55 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.