В центре внимания:

Ультрафіолетовий друк на будь-якому матеріалі

Ультрафіолетовий друк на будь-якому матеріалі

Коли справа доходить до друку, хочеться, щоб все було виконано швидко та якісно. Для отримання швидкого та якісного результату, який догодить усім вашим вимогам, варто звернутися до організації, яка спрямована саме на цей професійний профіль — https://www.decorprint-uv.com.ua/.

Не має значення, чи потрібна вам друк у робочих інтересах чи особистих, ультрафіолетовий друк є новим методом, який дозволяє передати кольори яскраво, не виділяє шкідливих речовин чи запахів, а також продовжує експлуатаційний період виробу за рахунок полімеризації чорнила, яке схоплюється за кілька секунд. Завдяки цьому малюнок залишається чітким, рівним і різким, без пагорбів. Розміри при цьому доступні будь-які, від найменших до широкоформатних. Такі вироби можна використовувати в офісах, ресторанах чи кафе, вдома, або ж купувати для подарунка, який буде оригінальним нагадуванням про вас. Актуальний такий друк буде навіть у дитячих кімнатах, адже завдяки ним на меблі, фурнітуру та шпалери можна перенести улюблених казкових героїв.

Універсальність такого способу дозволяє наносити принт на велику кількість поверхонь:

  • Скло, дзеркала.
  • ДСП, ПВХ, дерево, плитка.
  • Метал, акрил.
  • Шпалери, тканини, шкіра, полотна, текстиль загалом.
  • Банери, композити, навіть power bank.
  • Доступний друк на ваших матеріалах.

Головне підготувати макет, визначитися з розмірами, зв'язатися з менеджером та обговорити усі деталі. Ви можете надати фотографії, логотипи або вибрати ефектну графіку. Якщо з підготовкою макета виникають проблеми, співробітники готові допомогти вам створити його індивідуально. Найкоротшим часом ви отримаєте візуальну демонстрацію свого замовлення, щоб уявити, як усе буде виглядати наяву і внести свої корективи, щоб у результаті результат був цілком задовільним.

Різні варіанти доставки, будь то самовивіз, доставка новою поштою або кур'єрською службою, дозволяють вибрати найбільш комфортний і не переживати про дрібниці, а також відкривають можливість співпраці навіть з інших міст України. Прямо на сайті можна прочитати відгуки, переглянути деякі варіанти вже закінчених замовлень, перейти в соціальні мережі, детальніше вивчити послуги та, за відсутності можливості дзвінка або особистого візиту в офіс, доступний варіант звернення на пошту, де вам дадуть відповідь у найкоротший термін.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.11.2021 22:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.