В центре внимания:

В Україні розкрили секрет президентських рейтингів Зеленського і Вакарчука

В Україні розкрили секрет президентських рейтингів Зеленського і Вакарчука

Артисти Володимир Зеленський та Святослав Вакарчук мають високі рейтинги перед президентськими виборами через те, що вони відповідають модним політичним вимогам.

Про це в інтерв’ю НАРОДНІЙ ПРАВДІ розповів військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

“Завдяки медіа політика перетворилася на публічне мистецтво і відійшла від вирішення реальних проблем, від дискусій. З людьми неможливо розмовляти спокійно та виважено про серйозні проблеми: слід максимально спрощувати до рівня найпростішого. Це перший крок до популізму. Другий – слід висувати людей, які будуть яскраво та переконливо виступати, а не тих, хто вирішує проблеми”, – вважає експерт.

Арестович зазначив, що в Україні серйозні люди потрапили в залежність від шоуменів – у режимі «прямої демократії» шоумени починали обмінювати клоунаду на серйозні посади та величезні гроші.

“Тепер у суспільстві заблоковані всі серйозні дискусії. Якщо політик наважиться показати реальну картину світу, за нього не тільки не проголосують: його застрелять або на вила піднімуть – адже стільки протиріч спливе”, – додав він.

На думку експерта, Зеленський має високі рейтинги завдяки своїм шоу- «95 квартал» дуже популярний у народі. У «Слузі народу» два роки впроваджували думку, що Зеленський – майбутній президент.

У Вакарчука також прекрасний бекграунд: співак-улюбленець двох поколінь, син ректора, кандидат наук, вивчав демократію у США і всенародний герой.

“Ось і секрет. А що в підсумку? Зеленський оббрехав Кадирова, а потім публічно вибачався. Чи хочемо ми мати президента, який вибачається – навіть не перед президентом сусідньої держави, а перед одним з регіональних сатрапів? Ну а Вакарчук – артист, у нього збудження перетворюється на гальмування. З нашими реаліями в нього просто з’їде дах”, – додав Арестович.

Повне інтерв’ю з Арестовичем читайте тут: В Україні є впливові люди, які готові покликати війська Путіна – Олексій Арестович

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.01.2019 21:15 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.