В центре внимания:

В Україні розповіли, як все погано з Кримським мостом, і назвали головні проблеми

В Україні розповіли, як все погано з Кримським мостом, і назвали головні проблеми

Численні порушення під час будівництва Керченського мосту зробили конструкцію мосту дуже ненадійною, що вилилося у величезні проблеми для окупантів.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, таку заяву в ефірі ObozTV зробив міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, посилаючись на аналіз супутникових знімків мосту.

Він зазначив, що заяви будівельників про міцність мосту і стійкість його навіть до будь-яких землетрусів не відповідають дійсності.

“Насправді конструкція мосту не така, як зазначають російські фахівці. Він зараз у спокійному стані рухається, коли немає землетрусів”, – заявив Черниш.

Чиновник також звернув увагу на те, що росіяни ніяк не можуть запустити залізничне сполучення мостом, терміни його постійно переносяться.

“Ми констатували безліч порушень міжнародно визнаних практик під час будівництва. Це просто бутафорський пропагандистський проект, який несе загрозу і для тих, хто рухається по мосту, і для судноплавства”, – підкреслив Черниш.

Нагадаємо, під час незаконного будівництва Кримського моста проектувальники опустили автомобільну дорогу до рівня води, її буде заливати під час шторму.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.01.2019 11:35 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.