В центре внимания:

Відомого бойовика “ДНР” висилають з Росії: резонансні подробиці і фото

Відомого бойовика “ДНР” висилають з Росії: резонансні подробиці і фото

Міграційна служба Російської Федерації намагається вигнати з країни бойовика “ДНР” Філіпа Венедиктова. Зараз терорист всіляко намагається оскаржити рішення в Челябінському обласному суді, якщо зробити це не вийде, він повинен буде повернутися в Україну.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, подробиці резонансної історії повідомляє Znak.

Відомо, що Венедиктов воював на боці бойовиків “ДНР”, за що був нагороджений кількома нагородами (хрест «Доброволець Донбасу», медаль «За бойові заслуги»). За зрозумілих причин Служба безпеки України вважає його терористом.

Цікаво, що в Росії не хочуть поселити бойовика саме з цієї причини – в Україні його визнали терористом, статус біженця не бажано надавати.

Відомого бойовика “ДНР” висилають з Росії: резонансні подробиці і фото

Як Венедиктов опинився в Росії

Бойовики відправили його не реабілітацію в Крим, там він познайомився з дівчиною, до якої потім і поїхав до Магнітогорську. Спочатку “любитель Путіна” зробив тимчасову реєстрацію, потім став оформляти документи, щоб отримати громадянство Росії. Склавши іспити з російської мови, він “завалив” комісію на отримання притулку – прохання відхилили. За іронією долі, російські чиновники не бачать гуманних причин для надання притулку, оскільки Венедиктов переслідується як терорист.

Хто такий Філіп Венедиктов

Дезертир – за його власними словами, він був покликаний в українську армію в ході другої мобілізації, але дезертирувавши, перейшов на бік бойовиків. Служив у складі групи «Білі лебеді» і в складі “управління спеціальних операцій”. Розстрілював українських військових з кулемета.

Відомого бойовика “ДНР” висилають з Росії: резонансні подробиці і фото

“Я для Росії пожертвував всім: сім’єю, здоров’ям. У мене зараз, крім Росії, нічого немає. Я досі числюся в штаті підрозділу, якщо суд скаже, що я не маю права тут жити, — завтра ж поїду воювати, тому що подітися мені більше нікуди”, – скаржиться бойовик.

Відомого бойовика “ДНР” висилають з Росії: резонансні подробиці і фото

Нагадаємо, в мережі показали фото і відео, які свідчать про участь Росії у війні на Донбасі.

Також повідомлялося, що пропагандисти відзначилися черговим фейком щодо війни на Донбасі. Зокрема, в мережі поширили публікацію про те, що США перекинули в Україну диверсійний загін водолазів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.01.2019 13:14 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.