В центре внимания:

Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин

Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин

Правоохоронці затриматили підозрюваних в організації викрадення бізнесмена Миколи Кулікова.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Прокуратуру міста Києва у Facebook.

Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин

Ними виявилися 56-річний мешканець тимчасово окупованої території Донецької області та його син, які одночасно є родичами потерпілого.

Зловмисникам було відомо, що після переїзду з Донецької області у 2014 році родина потерпілого залишила на непідконтрольній території свій бізнес та майно. Тож з метою заволодіння вказаним майном шляхом переоформлення на нових власників зловмисники вирішили викрасти одного з членів родини.

Організатори підшукали виконавця, який за 3 600 доларів США погодився здійснити злочин. У ході контролю за його вчиненням правоохоронці задокументували факт передачі виконавцю авансового платежу у сумі 600 доларів США.

Надалі, 10 січня 2019 року, на території с. Святопетрівське Київської області за добровільної згоди потерпілого здійснено його «викрадення».

А, 13 січня 2019 року під час передачі виконавцю другої частини обумовленої суми батька і сина затримано у порядку ст. 208 КПК України на території міста Києва.

Під час затримання, окрім грошових коштів за викрадення потерпілого, у батька вилучили пістолет Макарова, мобільний телефон, а також пенсійне посвідчення колишнього співробітника ГУ СБУ в Донецькій області.

Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин Викрадення бізнесмена під Києвом: з’явилися фото затриманих і важливі новини про злочин

За повідомленнями видання Інформатор, викрадений у селищі Святопетровське Києво-Святошинського району Микола Куликов – уродженець Донецька.

Раніше у мережі опублікували відео моменту викрадення Куликова.

Нагадаємо, що інцидент стався 10 січня в селі Святопетровське біля магазину пива «Хмільний» на вулиці Богдана Хмельницького. За словами очевидців, чоловіка силоміць затягли в Citroen Space Tourer темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.01.2019 16:45 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.