В центре внимания:

Загадкова хвороба Путіна: журналісти розповіли цікаві подробиці

Загадкова хвороба Путіна: журналісти розповіли цікаві подробиці

Президента РФ підкосила хвороба, це визнав навіть Кремль. Хвороба для Путіна є дуже незвичним явищем, бо він завжди говорив про своє «залізне здоров’я». Останнього разу російський нацлідер нездужав у далекому 2013 році.

Всі зацікавлені гадають, що підкосило здоров’я Путіна — звичайна застуда, або дещо більш загрозливе, розповідає «НАРОДНА ПРАВДА» із посиланням на Радіо Свобода.

Минулого тижня Путін був змушений за станом здоров’я скасувати всі публічні заходи.

Під час зустрічі Путін виглядав хворобливо, затинався під час розмови, його мова була нечіткою, голос сиплим, також він кашляв. Після цього російский президент зник на три дні.

За словами речника Кремля Дмитра Пєскова, у Путіна звичайна застуда, він продовжує виконувати свої обов’язки. Проте багато хто має сумніви щодо цього.

Нагадаємо, президент РФ Путін зібрав засідання Радбезу. За словами Пєскова, засідання Радбезу РФ було скликано в контексті недавньої зустрічі глави МЗС РФ С. Лаврова з главою українського дипломатичного відомства П. Клімкіним. На засіданні обговорювалися питання врегулювання ситуації на Донбасі, а також реалізації Мінських угод.

Додамо, на думку колишнього голови Служби зовнішньої розвідки України Миколи Маломужа, в рамках мінського процесу Путін ніколи не відмовиться від контролю над територіями Донбасу, оскільки це для нього важіль впливу на Україну і шантажу країн Заходу.

Нагадаємо також, політолог, віце-президент аналітичного центру “Політика” Олег Лісний пояснив, що ховається за планом Путіна “Миротворець” і яке майбутнє він готує Донбасу.

Хотите читать новости в другом формате?
Подписывайтесь на телеграмм-канал Орбита-Львов
Подписаться можно ЗДЕСЬ

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.07.2020 8:24 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.