В центре внимания:

Англію «заполонять» екологічно чисті таксі

Англію «заполонять» екологічно чисті таксі

У Лондоні за 55 559 GBP продали перший екологічний кеб LEVC TX. І в перспективі виробник очікує, що по країні роз’їдуться як мінімум ще 200 таких таксі завдяки гнучкій системі виплат, яка дозволяє водієві платити в тиждень від 167 GBP упродовж чотирьох років. Виробництво нових «чистих» таксі налагоджено на заводі компанії в Ковентрі.
Компанія London Electric Vehicle Company (LEVC) — це ребрендинг фірми London Taxi Company, яка належить китайській компанії Geely. Розробка гібридного таксі велася з 2013 року і мала на меті створення оптимального автомобіля для перевезення: економічного, просторого, надійного, довговічного і такого, що відповідає світовим вимогам електрифікації. У створенні екстер’єру брав участь Девід Анкона, дизайнер і генеральний менеджер Geely Design Barcelona.
Нове таксі LEVC TX відповідає вимогам законодавства 2018 року, що вимагає від громадського транспорту нульових шкідливих викидів упродовж не менше 50 км. У кебі TX встановлена акумуляторна батарея разом із 1,3-літровим бензиновим агрегатом. Разом вони здатні забезпечити машині пробіг без дозаправки на відстань 640 км, при цьому тільки на електричному заряді кеб проїжджає 112 км. Зарядити батарею на суперчарджері можна за 20 хвилин, на швидкій зарядній станції — за дві години, а звичайною зарядкою від розетки — за 8-10 годин.
Інтер’єр LEVC TX створювався з використанням матеріалів високої якості. Інженери попрацювали над зниженням вібрації і шуму в зоні пасажирів. Тут зі зручністю розмістяться шестеро пасажирів, для них передбачені зарядні точки для мобільних телефонів і Wi-Fi. Спеціально сконструйований поріг полегшує доступ пасажирам в інвалідних візочках.
LEVC обслуговуватиме таксі безкоштовно впродовж перших трьох років або 145 тис. км. Він також забезпечить повну гарантію виробника та безкоштовну допомогу на дорозі впродовж перших трьох років або 190 тис. км. До кінця 2020 року виробник планує мати 9 тис. таксі на вулицях країни, що мають нульові викиди. До того ж, в компанію надійшло замовлення з Нідерландів на більш ніж 250 TX.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.02.2018 11:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.