В центре внимания:

Бюрократичні прийоми у боротьбі з корупцією

Бюрократичні прийоми у боротьбі з корупцією

Ввечері 16 листопада на сторінці «Схеми: корупція в деталях – RFERL» у мережі Facebook оприлюднено кілька світлин з таким поясненням: «На фото – Audi Q7, яка возить сина, невістку та внука начальника УДО (Управління державної охорони – ред.) Валерія Гелетея».

Програма «Схеми» є спільним проектом Радіо Свобода та каналу «UA:Перший». Її журналісти запевняють, що ця дорога автівка у декларації Валерія Гелетея не вказана. Центр Протидії Корупції звернувся до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) з проханням перевірити цю декларацію. Однак отримав відмову за суто формальними мотивами.

У відомстві своє рішення обґрунтували тим, що дороге авто у родини Гелетея журналісти зафіксували у 2017 році. Тому перевірити це зможуть лише у 2018 році, коли він подасть декларацію за 2017 рік.

Нагадаємо, нещодавно керівник департаменту фінансового контролю НАЗК Ганна Соломатіна звинуватила НАЗК у фальсифікації перевірки електронних декларацій та в зловживанні службовим становищем. Вона додала, що куратор з Адміністрації Президента України намагається контролювати рішення агентства.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.11.2017 20:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.