В центре внимания:

Вивчення англійської онлайн і безкоштовно

Вивчення англійської онлайн і безкоштовно

Сайт «Наживо» розповів 1 серпня про зустріч заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея з представниками соціального проекту вивчення іноземних мов Lingva.Skills. Там пролунала добра новина – для українських школярів запровадили безкоштовне онлайн вивчення англійської мови. Проект запустять з вересня цього року. Навчання відбуватиметься у зручний для користувача час. Термінів вивчення Lingva.Skills не встановлює, але зазвичай вистачає 3-6 місяців, щоб розмовляти англійською.

Курс рівня А1-А2 складається з 150 уроків, де кожний має три види вправ та тренує граматичну або розмовну конструкцію. Наразі розробляють наступний рівень В1, а також навчальний контент з німецької мови. Викладачі задаватимуть індивідуальні домашні завдання. А перевірятиме результати автоматизована система. Своєю чергою міністерство схвалило цю онлайн-платформу для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Цей проект особливо придасться сільським дітям. Бо вони, на думку Павла Хобзея, мають чи не в 10 разів менше шансів успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з англійської мови, ніж їхні однолітки з міст. А такі проекти як Lingva.Skills дозволяють зрівняти шанси.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.08.2017 23:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.