В центре внимания:

ВО Батьківщина позбавлятиме мандата депутатку Жовківської міської ради

ВО Батьківщина позбавлятиме мандата депутатку Жовківської міської ради

Про це сьогодні на прес-конференції розповів голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, – повідомляє кореспондент Варіантів.

"Пан Володимир звернувся до Жовківської міської ради аби отримати земельну ділянку для організації дозвілля, спілкування інших учасників АТО міста і створенні місця збору матеріальної допомоги учасникам АТО. Ореста Бродик не голосувала за надання йому цієї землі. Більше того, вона ображала учасників АТО, і пана Володимира," – розповів Михайло Цимбалюк.

Члени обласного бюро політичної сили звільнили Оресту Бродик з ВО "Батьківщина". Далі "Батьківщина" ініціюватиме відкликання Орести Бродик з депутатства.

"Якщо люди будуть за відкликання, ми будемо йти правовим шляхом далі. Ми допоможемо громаді Жовкви законно зібрати підписи. Я переконаний, що громада Жовкви нас підтримає," – підкреслив Михайло Цимбалюк.

Учасник АТО Володими Клепач уточнив, що йдеться про земельну ділянку площею 0,1 га, він просив дозволу на виготовлення технічної документації на неї і будівництво там гаражного приміщення. Земельна комісія Жовківської міськради не підтримала рішення надати цю землю йому, але на сесії все ж погодили:
"На сесію прийшов я, мої побратими, телебачення і вона розповідала шо я дебошир, у мене 2-3 гаражі. Це відкрита брехня. Майже всі були за, лише один утримався (Войтович), і вона одна була проти."

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.03.2018 6:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.