В центре внимания:

В Австралії відкриється ще одне почесне консульство

В Австралії відкриється ще одне почесне консульство

Міністерство закордонних справ України призначило Ярослава Думу почесним консулом України в австралійському Сіднеї. «Це важлива ініціатива, спрямована на розбудову української дипломатичної присутності в Австралії. Відкриття почесного консульства України в Сіднеї є давно назрілою необхідністю, яка реально відображає взаємну зацікавленість сторін у розширенні співпраці між двома країнами, а також відкриває нові можливості для ефективнішого використання потенціалу української громади Сіднея», — йдеться у повідомленні Посольства України в Австралії.
63-річний Дума — колишній очільник української громади Сіднея, а тепер — активний її член, приватний підприємець, член Сіднейського ротарі-клубу, фахівець у галузі права та фінансових питань. Одним із основних завдань почесного консула на наступний рік є підготовка та сприяння участі української команди воїнів-ветеранів в Іграх нескорених, що пройдуть у Сіднеї.
Офіційна церемонія відкриття почесного консульства відбудеться в середині грудня ц. р. У планах консульства — робота з громадянами, урядовими та бізнесовими делегаціями двох країн, просування економічної та культурно-гуманітарної співпраці між країнами. Досі Україна не мала свого почесного представництва у найбільш густонаселеному мегаполісі Австралії, діяло лише почесне консульство у Мельбурні.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.11.2017 12:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.