В центре внимания:

В Ірані розбився пасажирський літак

В Ірані розбився пасажирський літак

Трагедія сталася у неділю, 18 лютого. Літак типу ATR-72 здійснював внутрішній рейс з Тегерана в Ясудж. Причина аварії наразі не з’ясована. Найбільш імовірною версією називають атмосферні умови.

Представник іранської авіакомпанії Aseman Airlines в ефірі державного телебачення офіційно повідомив, що на борту перебували 60 пасажирів, у тому числі одна дитина, та 6 членів екіпажу. За його словами, ніхто з них не вижив. Літак щез з радарів через 50 хвилин після того, як вилетів із столиці. Він упав у горах Загрос, у важкодоступному місці. Оперативні служби не можуть туди потрапити ані на вертольоті, ані на машині.

Перська служба Бі-бі-сі, посилаючись на агентство «Фарс», повідомляє, що ще один літак ціієї авіакомпанії здійснив екстрену посадку через погану погоду. ЗМІ твердять, що авіакатастрофи в Ірані трапляються частіше, ніж у багатьох інших країнах. Офіційний Тегеран причиною цього вважає накладені на Іран американські санкції, що унеможливлюють придбання нових західних літаків та запасних частини до вже наявних.

Світлина: макет літака ATR-72.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.02.2018 14:31 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.