В центре внимания:

Газ через пошту постачати не будуть

Газ через пошту постачати не будуть

У понеділок, 4 вересня, про це оголосив через соціальну мережу Facebook директор з комунікацій та взаємодії з органами державної влади Публічного акціонерного товариства «Укрпошта» Михайло Василенко. Він змушений був це зробити, щоб спростувати неправдиву інформацію і припинити її поширення.

А все тому, що напередодні зо два десятки українських інтернет-видань повідомили, що «Укрпошта» планує зайнятись постачанням газу на територію України і вже відправила з цього приводу запит на ліцензію. Журналісти знехтували методикою перевірки фактів, які суперечать звичним уявленнням, і так виник банальний фейк.

Насправді ж йшлося про закупівлю газу для особистих потреб «Укрпошти». Структура у цього потужного підприємства зв’язку дуже велика, охоплює територію усієї держави аж до сіл включно. От і вирішили для опалення своїх приміщень закупити 3,5 млн кубометрів газу. На такі великі обсяги потрібно мати ліцензію. За правилами, подаючи документи на її отримання, належить оприлюднити їх на своєму офіційному сайті. Що й було зроблено. А далі почалося вільне трактування й включився творчий домисел.

Внизу – фотокопія фрагменту стрічки новин на сайті «Укрнет».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.09.2017 0:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.