В центре внимания:

Дві Кореї готуються до зустрічі лідерів

Дві Кореї готуються до зустрічі лідерів

У суботу, 24 березня, Міністерство об’єднання Південної Кореї повідомило, що влада Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР) заявила про готовність взяти наступного тижня участь у міжкорейських консультаціях на високому рівні. Вони будуть присвячені організаційним питанням планованої зустрічі керівників КНДР і Південної Кореї, а відбудуться у четвер, 29 березня, у розділеному між двома країнами населеному пункті Пханмунджом. Кожна зі сторін відряджає на ці перемовини по три представники.

Відносини двох держав, розташованих на Корейському півострові, останнім часом поліпшилися. Цьому посприяли Олімпійські ігри, що відбулися у південнокорейському місті Пхьончхані. Вони були використані Північною Кореєю для зміни своєї репутації на кращу. На відкриття Ігор лідер КНДР Кім Чен Ин відрядив свою сестру Кім Е Чжон, яка передала президенту Південної Кореї Мун Чже Іну запрошення відвідати Пхеньян для зустрічі у верхах.

До кінця травня очікуються також зустріч Кім Чен Ина і президента США Дональда Трампа. Обидва висловили готовність до неї, однак місце і час наразі не оголошені.

Світлина: село Пханмунджом на кордоні між КНДР і Південною Кореєю.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.03.2018 14:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.