В центре внимания:

Детективи НАБУ здійснили резонансне затримання

Детективи НАБУ здійснили резонансне затримання

Львівська інформаційна агенція ZAXID.NET з посиланням на неназване джерело «в одному із правоохоронних відомств України» повідомило, що Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) за підозрою у вимаганні хабара затримано директора Інституту агроекології і природокористування Національної аграрної академії наук України Ореста Фурдичка. Сталося це у суботу, 30 грудня, в його службовому кабінеті.

Офіційного підтвердження цієї інформації чи будь-якого характеру коментарів з НАБУ не надходило. Київські інтернет-видання наразі цих повідомлень не вміщують. Натомість ZAXID.NET твердить також про обшуки у кабінеті та у помешканні затриманого.

Нині 65-річний Орест Фурдичко свого часу належав до широко відомих осіб. У тому числі і як меценат. На початку 1990-х він очолив Державне лісогосподарське об’єднання «Львівліс». Був депутатом Львівської облради і навіть деякий час її головою. У 1998-2002 роках – народний депутат України. Згодом працював на керівних посадах у Державному комітеті лісового господарства України та у Міністерстві охорони навколишнього середовища. У травні цього року президент нагородив його орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.12.2017 21:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.