В центре внимания:

Джорджа Сороса звинуватили у нападі на Угорщину

Джорджа Сороса звинуватили у нападі на Угорщину

Атакує він країну, начебто, через свої неурядові організації. Таку думку висловив заступник голови правлячої в Угорщині партії «Фідес» Гергели Гуляс, повідомляє 20 листопада інтернет-видання «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

За твердженням партійного функціонера, слова відомого американського фінансиста і мецената про те, що уряд Угорщини, здійснюючи кампанію проти нього, брехав та застосовував антимусульманську та антисемітську риторику «не мають під собою підстав». Гергели Гуляс також зазначив, що Джордж Сорос разом із Євросоюзом просувають «промігрантський» порядок денний.

Раніше сам пан Сорос заявив, що кампанія уряду Угорщини проти нього базується на «спотворенні та брехні» і спрямована на створення зовнішнього ворога. Народжений в Угорщині Джордж Сорос тривалий час підтримує ліберальні цінності у Східній Європі та виступає проти націоналістів, зокрема, й проти уряду прем’єра Угорщини Віктора Орбана. Той, своєю чергою, минулого місяця розсилав виборцям листівки із висловлюваннями, які приписали Джорджа Соросу, і поміж них був заклик до Євросоюзу приймати мільйон мігрантів на рік і сплачувати кожному з них по тисячі євро.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.11.2017 23:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.