В центре внимания:

Дональду Трампу треба менше їсти фастфуд

Дональду Трампу треба менше їсти фастфуд

Як і було обіцяно, лікар Білого дому Ронні Джексон після вивчення даних недавнього медичного огляду чинного президента США зробив узагальнену доповідь щодо стану його здоров’я. Про подробиці 17 січня розповідають провідні інформаційні агенції світу.

Ронні Джексон заявив журналістам, що Дональд Трамп знаходиться у «відмінній» фізичній формі. Також не виявлено відхилень розумової діяльності. «У мене немає жодних побоювань з приводу його когнітивних здібностей або неврологічних функцій», – запевнив лікар.

Останнє особливо цікавить широкі кола громадськості. Адже деякі експерти мають тут певні сумніви. При цьому, переважно, робить висновки на підставі коментарів, які американський лідер залишає у мережі Twitter. Ронні Джексон влаштував Дональду Трампу 10-хвилинний когнітивний тест на його власне прохання. Хоча сам, як медик, не бачив необхідності у проведенні такої перевірки. Результат іспиту виявився блискучим. Президент набрав 30 очок з 30 можливих за Монреальською когнітивною шкалою.

Втім, ідеальним стан Дональда Трампа (втім, як і кожної людини) назвати не можна. Його вага становить 109 кілограмів, що вище за норму. Він щодня приймає 10 міліграмів препарату «Крестор» для зниження рівня холестерину в крові, а також аспірин, що зменшує ризик утворення тромбів. Холестерин, найімовірніше, підвищений внаслідок нездорового харчування. Адже відомо, що чинний президент США споживає значну кількість фастфуду, макаронів, цукерок і морозива.

Світлина Reuters: Дональд Трамп спілкується з лікарем після обстеження.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

17.01.2018 14:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.