В центре внимания:

Дональд Трамп хоче скасувати Green Card

Дональд Трамп хоче скасувати Green Card

Президент США у середу, 1 листопада, у зв’язку з вчорашнім терактом у Нью-Йорку закликав зробити все необхідне, аби гарантувати безпеку американського народу. При цьому одним із заходів він назвав припинення дії програми етнічного різноманіття, відомої під назвою Green Card lottery. Дональд Трамп вважає, що саме завдяки цій лотереї потрапив до США 29-річний виходець з Узбекистану, затриманий після того, як в’їхав на вантажівці у натовп велосипедистів і пішоходів у Нижньому Мангеттені

Як відомо, програма Green Card визначає тих, кому надається право проживання у США шляхом довільного відбору за допомогою комп’ютера. А Дональд Трамп наполягає, щоб критерієм відбору кандидатів на отримання посвідки на проживання стали заслуги претендента. Ще раніше він зазначав, що більше шансів повинні мати мігранти, які говорять англійською, здатні фінансово забезпечити себе і свою сім’ю і мають навички, необхідні для американської економіки.

Посвідку на проживання у Сполучених Штатах отримують близько 1 млн іноземців щороку. З них близько 50 тисяч осіб виграють грін-карти в лотерею.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.11.2017 23:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.