В центре внимания:

Дрогобич може отримати 28 мільйонів від ДФРР

Про це повідомила прес-служба "Народного контролю".

На засіданні регіональної комісії підтримали три проекти ДФРР від Дрогобича, які можуть реалізовувати коштом Державного фонду регіонального розвитку. Йдеться про 28 мільйонів гривень у 2018 році.

"Заплановано, що Львівщина отримає від ДФРР 270 мільйонів гривень. Із них 28 мільйонів можуть скерувати у Дрогобич. Для міста це є вагома сума, адже увесь бюджет розвитку Дрогобича у 2018 році прогнозується на рівні 15-17 мільйонів гривень. Але місцева влада на чолі з міським головою Тарасом Кучмою пропонує дуже хороші проекти, а у попередні два роки показала, як ефективно використовувати кошти на користь громади. Саме тому такі міста заслуговують на максимальну підтримку", – розповів депутат Львівської облради Андрій Ковч.

За його словами, 28 мільйонів гривень від ДФРР планують скерувати на реалізацію трьох великих проектів у Дрогобичі.

"10 мільйонів заплановані на продовження реконструкції площі Ринок у Дрогобичі. Ще 12,2 мільйона – на будівництво ЦНАПу у місті. Це буде сучасний мультифункціональний центр із надання послуг громадянам, де будуть розміщені не лише місцеві структури, а й державні. Третій проект – реконструкція вуличного освітлення Дрогобича. Заплановане встановлення енергоощадних ЛЕД-лампочок по всьому місту. Загальна вартість цього проекту – 18,3 мільйона гривень. У 2018-ому на нього з ДФРР отримаємо 5 млн гривень", – додав Андрій Ковч.

Наразі всі проекти ДФРР спочатку мають розглянути у Києві. А питання співфінансування проектів ДФРР винесуть на розгляд сесії Дрогобицької міської ради, яка відбудеться 30 січня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.01.2018 8:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.