В центре внимания:

Еммануель Макрон критикує польську владу

Еммануель Макрон критикує польську владу

Свої доволі жорсткі зауваження він висловив 25 серпня у Варні на спільній прес-конференції з президентом Болгарії Руменом Радевим. «Європа – це регіон, створений на основі цінностей, відносин з демократією і цивільних свобод, з якими Польща сьогодні перебуває у конфлікті», – сказав президент Франції Еммануель Макрон.

Інтернет-портали наводять також його вислів про те, що Варшава, де націоналістичний і євроскептичний уряд перебуває при владі з 2015 року, рухається у протилежному напрямку до Європи з численних питань. Такі висновки базуються, у тому числі, й на відмові польського уряду шукати компроміс щодо європейських правил наймання на роботу працівників з країн, де низький рівень платні. На думку французького лідера, така позиція призведе до «соціального демпінгу та недобросовісної конкуренції».

У Польщі вже відреагували на ці докори. Міністр закордонних справ країни Вітольд Ващиковський заявив, що президент Еммануель Макрон неуважно стежить за новинами, і не знає, що відбувається у цій частині Європи.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.08.2017 21:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.