В центре внимания:

«Жучки» для антикорупційного прокурора

«Жучки» для антикорупційного прокурора

Як твердить у середу, 21 березня, інтернет-газета «Українська правда», Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Генеральна прокуратура (ГПУ) кілька тижнів прослуховували кабінет очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького. Прихована звукозаписувальна апаратура була прикріплена на великий акваріум біля столу прокурора.

Журналісти видання з’ясували, що понад місяць тому детективи НАБУ звернулись до ГПУ з проханням відкрити провадження на антикорупційного прокурора Назара Холодницького і генпрокурор дав на це згоду. А от яку саме статтю інкримінують і чи було отримано відповідно до чинного законодавства санкцію суду на прослуховування, дізнатися не вдалося.

Все це свідчить, що конфлікти між різними правоохоронними органами в Україні тривають. А надто у тій сфері, де йдеться про боротьбу з корупцією чи створення ілюзій такої боротьби. Тут доходило вже до прямих зіткнень працівників і взаємних звинувачень між високопосадовцями. Втім, у будь-якому випадку маємо черговий скандал. Особливо якщо врахувати неофіційну інформацію, що встановленими у кабінеті Назара Холодницького «жучками», нічого кримінального зафіксувати не вдалося.

Світлина: Назар Холодницький.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.03.2018 13:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.