В центре внимания:

Залізнична катастрофа в Італії

Залізнична катастрофа в Італії

У четвер, 25 січня, у передмісті Мілана між станціями Segrate і Pioltello зійшов з рейок пасажирський поїзд. У перших повідомленнях йшлося про трьох загиблих та п’ятнадцятьох серйозно поранених. Тим часом префект Мілана Лучіана Ламоргезе повідомляє про чотирьох загиблих жінок. У п’яти осіб діагностовано небезпечні для життя поранення, десять людей отримали серйозні травми, і близько ста – незначні. Машиніст поїзда теж поранений, зараз його допитують слідчі.

Транспортна компанія наразі ще не готова назвати причини аварії. Італійські ЗМІ більше схильні до версій, що катастрофа сталася через помилку в управлінні або технічну несправність. Інформаційна агенція Reuters з посиланням на поліцію теж називає два ймовірні варіанти – обвал землі під коліями, або проблема при переведенні стрілки. Опитані пасажири розповідають, що відчували «сильне тремтіння» у вагонах безпосередньо перед аварією.

Повністю заповнений потяг прямував до Мілана з містечка Кремона, розташованого поблизу. Зазвичай цим маршрутом користуються мешканці передмість, які працюють чи навчаються у Мілані. Поїзд складався з шести вагонів, у ньому їхали сотні пасажирів. Наразі рух на цьому відтинку призупинено.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.01.2018 17:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.