В центре внимания:

Затримання з технічним характером

Затримання з технічним характером

У четвер, 21 грудня, інтернет-газета «Українська правда» повідомила найсвіжішу новину про долю затриманого майже два місяці тому у Мінську кореспондента «Українського радіо» Павла Шаройка. Першоджерелом інформації стало інтерв’ю, яке дав голова Комітету державної безпеки Білорусі Валерій Вакульчик одному з білоруських видань.

«Наразі кримінальна справа стосовно Шаройка перебуває на завершальній стадії, оскільки до моменту його затримання вже була зібрана вичерпна доказова база, а саме його затримання носило чисто технічний характер», – повідомив очільник білоруської спецслужби. Він зазначив, що не хоче розкривати публічно деталі цієї справи, адже це може завадити добрим стосунками між двома державами. А також повідомив, що Павло Шаройко визнав свою провину.

Журналіст «Українського радіо» Павло Шаройко був затриманий у Білорусі ще 25 жовтня за звинуваченням у шпигунстві. Однак відомо про це стало аж 17 листопада. Ще через тиждень президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що особисто обговорював цю справу з президентом України Петром Порошенком і була домовленість її вирішення без оприлюднення інформації, однак українська сторона цю домовленість порушила.

Світлина: Павло Шаройко.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.12.2017 3:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.