В центре внимания:

Затримано підозрюваного у державній зраді втікача

Затримано підозрюваного у державній зраді втікача

Речниця генерального прокурора Лариса Сарган 9 лютого повідомляє у мережі Facebook, що працівники Служби безпеки України (СБУ) напередодні заарештували колишнього народного депутата Олександра Шепелєва. Свого часу він пройшов до Верховної Ради за списком Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ), але згодом перейшов до фракції Партії Регіонів.

Екс-парламентарія підозрюють у державній зраді, замаху на вбивство і вчиненні низки інших злочинів, поміж яких згадано і розкрадання коштів. Олександр Шепелєв з 2014 року перебував у розшуку. Як твердять, він переховувався за кордоном. Після затримання у нього виявлено кілька документів, у тому числі виписане на інше прізвище посвідчення працівника так званого «міністерства державної безпеки Донецької народної республіки».

В інтернет-виданнях з’явилася інформація, що колишнього нардепа побили під час затримання, тому його найближчим часом по телебаченню не покажуть. Втім, наскільки це правда, буде видно у Печерському районному суді столиці, який призначатиме затриманому запобіжний захід.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.02.2018 18:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.