В центре внимания:

Київ потерпає від величезних заторів

Київ потерпає від величезних заторів

Від ранку 18 грудня із столиці України надходять щораз нові повідомлення про транспортний колапс. Їх підтверджують і дані мапи заторів від Google. Особливо великі скупчення транспортних засобів утворилися на мосту Метро, Московському та Південному мосту, мосту Патона. Великі «тягуни» скували рух на низці основних вулиць. Усе це стало наслідком інтенсивного снігопаду.

Київська міська адміністрація інформує, що вулиці столиці зараз очищають 4 тисячі працівників і близько 450 одиниць снігоприбиральної техніки. Комунальні служби забезпечені достатньою кількістю посипкового матеріалу. Довелося обмежити заїзд у Київ великогабаритного транспорту. Із заторами намагаються боротися також словом. Влада оприлюднила заклик, у якому сказано: «Наполегливо просимо водіїв на період снігопаду скористатися громадським транспортом, аби не створювати заторів та дозволити снігоприбиральній техніці безперешкодно курсувати містом».

Між тим, синоптики дають для столиці невтішний прогноз: очікується сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, сніговий покрив може сягнути до 10 сантиметрів. І сніжитиме щонайменше до 22 грудня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.12.2017 16:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.