В центре внимания:

Козловський випив Винниківське озеро

Про це повідомила Ольга Бартиш на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Винниківському озері спустили усю воду через будівництво дитячо-юнацького спортивного табору з реабілітаційним санаторієм та об’єктами спортивної інфраструктури навколо цього озера.

"Зайшла за браму і побачила, що на місці нашого місцевого озера просто суха земля, пісок. Дізналися, що тут буде мегакрутий спорткомплекс, якісь бази, басейни, які збудує наш місцевий олігарх", – йдеться у повідомленні.

Ще у кінці 2017 року Винниківська міськрада дозволила ТОВ "Краківський Ринок" створити на території Винниківського озера відпочинкової бази ТОВ "Академія Футболу", власником якої є депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Як повідомляють "Наші гроші. Львів", згідно з проектом, на ділянці площею 77 га планують звести кілька капітальних споруд: спальний корпус для табору, приміщення санаторію на 200 місць, процедурний корпус, харчоблок табору, критий манеж того.

Заплановані футбольні поля, траси для велосипедного, гірськолижного спорту, підйомник, витяг, пірс, басейн, гелікоптерний майданчик для рятувальної служби, прокат спорядження, елінг, вбиральні, відкритий паркінг на майже 600 місць.

Нагадаємо, приватний підприємець Григорій Козловський володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові. Також нещодавно стало відомо, що Григорій Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

А 1 березня Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій пам'ятці архітектури.

Сьогодні Григорій Козловський є депутатом Львівської міської ради. На виборах 2015 року він пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

У 2017 році він задекларував 16 млн грн доходу, 17 млн грн готівки, 13 земельних ділянок, 5 автівок та 9 квартир.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.04.2018 14:41 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.