В центре внимания:

Кому в Україні потрібні реформи?

Кому в Україні потрібні реформи?

У понеділок, 25 грудня, сайт «Дзеркало тижня» відповів на це запитання – не більше, як 25% громадян. Такий висновок випливає з аналізу даних соціологічного дослідження, яке провів нещодавно Центр Разумкова. Респондентам було запропоновано висловити своє ставлення до шести реформ, здійснюваних в Україні. І з’ясувалося, що переважна більшість українців – проти них.

Найкращий показник отримала реформи освіти. Її схвалюють 26% опитаних, 41,8% були проти, 11,7% ставляться байдуже, а 20,5% не знали, що відповісти. Погано у нас справи з судовою реформою, якою задоволений приблизно лише кожен восьмий українець. Ще гіршим є ставлення до запланованої приватизації державних підприємств. Про підсумки дослідження можна детальніше довідатися з вміщеної нами інфографіки, де вказано відсотки до числа опитаних.

Додамо лише, що за результатами інших досліджень минулої осені 28% українців заявили, що готові терпіти зниження рівня життя заради успіху реформ. Але з них лише 7% терпітимуть скільки потрібно, а 21% не дають владі більше року.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.12.2017 22:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.