В центре внимания:

Львівтеплоенерго звернулося до Гройсмана щодо підняття тарифів на опалення

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» скерувало листи прем’єр-міністру Володимиру Гройсману з проханням посприяти в розблокуванні роботи Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо перегляду тарифів на теплопостачання, а також відшкодувати збитки через несвоєчасне запровадження в дію тарифів.

Як наголосили у підприємстві, через різницю в тарифах на теплопостачання для бюджету і інших споживачів «Львівтеплоенерго» щомісячно зазнає збитків у 17 млн грн.

Відтак, «Львівтеплоенерго» скерувало звернення у НКРЕКП щодо перегляду тарифів, однак через відсутність кворуму засідання не відбуваються ще з 14 листопада.

«Така ситуація ставить під загрозу безперебійне функціонування підприємства та може призвести до зриву опалювального сезону через відсутність коштів на закупівлю природного газу», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, «Львівтеплоенерго» планує провести 4 грудня громадські слухання щодо коригування тарифу на теплопостачання для бюджетних і інших споживачів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.12.2017 16:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.