В центре внимания:

Львів обладнають ще 30 камерами відеоспостереження

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор «Муніципальної дружини» Роман Хом’як, відеоспостереження у Львові в основному ведеться за центральною частиною міста.

«Ми напевно одні з перших, хто запровадив таку систему відеоспостереження. В основному наші камери знаходяться в центральній частині міста, починаючи від Оперного театру і закінчуючи пл. Соборною», – наголосив Роман Хом’як.

За його словами, наразі у місті встановлено приблизно 160 камер, а до кінця цього року підприємство планує встановити ще 30. Також ведеться робота з приватними підприємцями, які вже мають свої камери, щоб підключити їх в загальноміську мережу «Муніципальної дружини».

«Хочу наголосити, що не всі камери підходять для такої роботи. Зрозуміло, що це має бути потужна камера. До прикладу, у нас є камера, яка дозволяє, при потребі, ідентифікувати зображення, лице людини, на відстані до 2 км», – додав Роман Хом’як.

Він зазначив, що з початку цього року ЛКП «Муніципальна дружина» зареєструвала 47 відеоматеріалів, де були зафіксовані злочини, і передала їх слідчим для розслідування.

Нагадаємо, станом на жовтень 2016 року у Львові працювало 136 камер відеоспостереження, до 2020 року міськрада планувала встановити 1500 відеокамер у місті.

На початку 2016 року на купівлю 200 камер спостереження із міського бюджету передбачили 15 млн грн.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.08.2017 23:12 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.