В центре внимания:

Лідеру Північної Кореї ще мало ракет

Лідеру Північної Кореї ще мало ракет

Великий керівник, як його офіційно називають у Корейській Народно-Демократичній Республіці, Кім Чен Ин забажав збільшення випуску твердопаливних ракетних двигунів та ракетних боєголовок. Про це 23 серпня повідомляє державна інформаційна агенція Північної Кореї KCNA. Доручення про подальше нарощування ракетних озброєнь пролунало в Інституті хімічних речовин при Академії оборонних наук країни.

Політичні оглядачі наголошують, що візит до цієї стратегічно важливої наукової установи Кім Чен Ин здійснив після того, як державний секретар США Рекс Тіллерсон зазначив, що в КНДР продемонстрували стриманість у своїх діях після прийняття останньої резолюції ООН про санкції. Очевидно, доручивши інституту виробляти більше ракетних двигунів та боєголовок, північнокорейський лідер спростував сподівання на таку стриманість. Агенція KCNA у своєму повідомленні уточнила, що це збільшення відбуватиметься завдяки використанню високоточних верстатів, а також вуглецевих і змішаних матеріалів.

Нагадаємо, 5 серпня Рада безпеки ООН одноголосно прийняла резолюцію, яка посилює санкції проти Північної Кореї. Вони позбавлять Пхеньян однієї третини річного доходу від експорту, який складає $3 млрд на рік.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.08.2017 14:15 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.