В центре внимания:

МВФ ставить вимогу українському парламенту

МВФ ставить вимогу українському парламенту

Вона полягає у необхідності негайного розгляду законопроекту щодо Антикорупційного суду. Про це 19 лютого повідомляє інтернет-видання «РБК-Україна» з посиланням на заяву, що її зробив постійний представник Міжнародного валютного Фонду (МВФ) в Україні Йоста Люнгман.

Як відомо, група експертів МВФ з 12 по 16 лютого перебувала з візитом у Києві. Обговорено низку технічних аспектів, передбачених програмою реформ. Однак окремо було виділено проект законодавства про Антикорупційний суд. «Зараз важливо, щоб влада України забезпечила невідкладний розгляд, у відповідності з парламентськими процедурами, законопроекту про Антикорупційний суд», – йдеться у заяві.

МВФ також наполягає на внесенні поправок до законопроекту відповідно до рекомендацій Венеціанської комісії та забезпеченні додаткового прогресу в інших відстрочених заходах, необхідних для досягнення поставлених програмою цілей, у тому числі в енергетичному і податково-бюджетному секторах.

Як відомо, раніше у МВФ заявляли, що законопроект про Антикорупційний суд, внесений до Верховної Ради Петром Порошенком, суперечить зобов’язанням України. Згодом у фонді ще раз нагадали, що президентський проект не відповідає умовам програми Міжнародного валютного фонду.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.02.2018 0:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.