В центре внимания:

Місто, де мігрантам платять!

Місто, де мігрантам платять!

А що робити, коли чисельність населення катастрофічно знижується? От мер італійської Кандели Нікола Гатта вирішив платити людям, які оселяться в очолюваному ним містечку. Цю новину повідомляє 24 жовтня «Громадське» з посиланням на CNN.

Правда, там не сказано чи йдеться про тих переселенців з інших країн, від напливу яких потерпає значна частина Європи, чи лише про внутрішніх мігрантів. Зате чітко вказані суми, якими сподіваються привабити нових містян. Це 800 євро ($ 941) для одинаків, 1200 ($ 1411) для подружжя, 1500 ($ 1764) та 1800 євро ($ 2117) для трьох членів родини. Понад 2 тисячі євро ($ 2352) – сім’ї з чотирьох або більше людей. Крім того, є додаткові бонуси.

Натомість той, хто хоче стати новим мешканцем, має орендувати у місті будинок та отримувати зарплатню, не меншу за 7500 євро ($ 8820) на рік.

«Я працюю щодня з пристрастю та відданістю, аби повернути Канделу до своєї давньої пишності. До 60-х років мандрівники називали його маленьким Неаполем, тому що вулиці були наповнені туристами та торговцями», – каже мер Нікола Гатта. І його праця не минає даремно. Шість родин з північної Італії вже оселилися в містечку. Ще п’ять – подали заявки.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.10.2017 1:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.