В центре внимания:

Міхеіл Саакашвілі вже має партію-союзника?

Міхеіл Саакашвілі вже має партію-союзника?

Сайт «Польське радіо» вмістив 5 вересня аж дві замітки, що стосуються колишнього президента Грузії та очільника Одещини. По-перше, повідомлено, що правоохоронці з його етнічної батьківщини скерували до Генпрокуратури України запит на екстрадицію. Тобто, просять заарештувати та видати Міхеіла Саакашвілі. А по-друге, сам він демонстративно нехтує небезпекою і готовий 10 вересня в’їхати на територію України через пункт перетину кордону Корчова-Краковець.

А там його будуть чекати відомі члени партії «Самопоміч». Їх «Польське радіо» називає поіменно з посиланням на facebook-сторінку мера Львова Андрія Садового, який водночас є лідером згаданої політичної сили. А він оголосив, що його однопартійці Ірина Подоляк, Єгор Соболєв, Роман Семенуха, Семен Семенченко та Павло Костенко будуть присутні на контрольно-пропускному пункті «Краковець», аби проконтролювати дотримання Закону та Конституції України щодо Міхеїла Саакашвілі».

Андрій Садовий висловив сподівання, що Президент України Петро Порошенко встигне до того часу виправити своє непродумане рішення, яким позбавив Міхеіла Саакашвілі українського громадянства. Наголошено також, що «Самопомічі» захищає не «політика Саакашвілі», а «грубо порушені права громадянина України». Але це лише стало додатковим аргументом на користь припущення, що в Україні може сформуватися група партій, які мають серйозні претензії до чинної влади.

Архівна світлина: Андрій Садовий і Михайло Саакашвілі.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.09.2017 17:22 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.