В центре внимания:

Міхеіл Саакашвілі передумав йти на допит

Міхеіл Саакашвілі передумав йти на допит

У вівторок, 26 грудня, колишнього президента Грузії, а нині лідера партії «Рух нових сил» чекають у Головному слідчому управлінні Служби безпеки України (СБУ). А дарма! Замість нього туди прийшов його адвокат Руслан Чорнолуцький.

Але й він зупинився біля будівлі управління й повідомив, що Міхеіл Саакашвілі не прийде. Для цього знайдено формальні підстави. Руслан Чорнолуцький пояснив, що його клієнтові надіслано повістки про допит та про взяття зразків для експертизи. Які саме зразки, невідомо. Але вже подано заяву з клопотанням провести кожну з цих двох слідчих дій окремо. Мовляв, їх об’єднання є порушенням, достатнім для того, щоб не приходити за викликом в СБУ.

Сам Міхеіл Саакашвілі повідомив, що з’явиться для проведення слідчих дій, «коли все буде зроблено згідно із законом». Нагадаємо, що спершу його викликали в СБУ на 22 грудня, але захист звернувся з проханням перенести відвідини на інший день через необхідність участі Міхеіла Саакашвілі у засіданні Апеляційного суду Києва. Тоді про роз’єднання слідчих дій не йшлося.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.12.2017 14:31 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.