В центре внимания:

НАБУ перевірить лотерейне щастя Олега Ляшка

НАБУ перевірить лотерейне щастя Олега Ляшка

Інтернет-видання «Судовий репортер» у неділю, 4 березня, повідомляє, що детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) отримали тимчасовий доступ до документів «Української національної лотереї». Предметом зацікавленості є великі виграші народного депутата Олега Ляшка – одного з найактивніших борців з корупцією.

Як повідомлялося раніше, лідер Радикальної партії свого імені задекларував, що тричі виграв у лотерею гроші, загальна сума яких становить 571 045 гривень (понад $21,5). Згодом він розповів, що підзаробив, ставлячи на матчі футбольної Ліги чемпіонів.

Зокрема, торік 24 жовтня Олег Ляшко задекларував два виграші – 283 тис. грн і 134 тис. грн. Однак компанія «Українська національна лотерея» в офіційному листі повідомила, що протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано. І більше нічого. Бо інформація про лотерейні виграші чи призи та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

Врешті шанс встановити істину з’явився. Солом’янський суд Києва дав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів (призів) Олега Ляшка за період з 1 січня 2017 по 24 жовтня 2017 включно.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.03.2018 0:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.