В центре внимания:

НАБУ працюватиме попри тиск

НАБУ працюватиме попри тиск

На прес-конференції, що відбулася 8 лютого у Києві, директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що влада і правоохоронні органи торік у другому півріччі намагались зруйнувати очолюване ним відомство. Він вважає, що ці спроби не є останніми, бо відчувається, що спротив зростає з кожним новим розслідуванням.

Стосовно минулорічного конфлікту з Генпрокуратурою, то Артем Ситник не виключає, що у подальшому подібне може виникнути знову, але сподівається від політиків більшої виваженості у рішеннях та обережності у висловлюваннях. Він також заявив, що НАБУ ні з ким не конфліктує: «Нам просто необхідно робити свою роботу, відповідати за ту ділянку, що довірена нам законом. А те, що комусь щось не подобається, це не можна назвати конфліктом. Це вже реакція на нашу роботу».

І врешті Артем Ситник переконаний, що відомство продовжить розслідувати справи попри тиск: «Від себе особисто я запевняю, що ми будемо триматися до останнього і ми готові робити ту роботу, яку робили перед цим».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.02.2018 17:01 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.