В центре внимания:

Народний фронт братиме участь у виборах в ОТГ на Львівщині

Про це повідомила прес-служба "Народного фронту".

Як заявив керівник виконкому Львівської обласної організації політичної партії "Народний фронт" Ярослав Конопка, у Львівській області діють 20 офісів місцевих організацій партії, які об’єднують понад 300 членів Народного фронту.

За його словами, на виборах до ОТГ, в яких брали участь представники партії, "Народний фронт" отримав перемогу на виборах до Магерівської громади: троє представників партії перемогли у своїх округах, а на виборах до Великомостівської міської громади партія набрала майже 7% голосів, отримавши два мандати в раді. "Народний фронт" також висунув своїх кандидатів у депутати до Кам’янка-Бузької міської ОТГ.

Відтак, зазначив Ярослав Конопка, інформація про низький рейтинг партії не знаходить свого підтвердження.

Водночас представники місцевих партійних організацій виступили з пропозицію відновити діяльність партійної "Школи влади", яка б давала змогу набути необхідних знань, досвіду активним ініціативним людям, які мають бажання та потенціал реалізувати себе у представницьких органах влади чи зайняти відповідні керівні посади в майбутньому.

Крім цього, Львівська обласна організація "Народного фронту" закликала активізувати законотворчу діяльність щодо повного переходу України до парламентсько-президентської форми правління, який передбачатиме посилення контрольних функцій парламенту, запровадження інституту відповідальності президента та народних депутатів, а також ліквідацію інституту голів обласних та районних державних адміністрації та втілення інституту перфектів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.12.2017 14:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.