В центре внимания:

На Донбасі гинуть мирні жителі

На Донбасі гинуть мирні жителі

Сумну статистику навела у понеділок, 19 березня, голова Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Фіона Фрейзер під час 21-ї квартальної доповіді ООН про ситуацію з правами людини в Україні. З 16 листопада 2017 року по 15 лютого 2018 року Моніторингова місія ООН з прав людини задокументувала 73 випадки загибелі та поранення цивільних осіб, що пов’язані з конфліктом на сході України. Це 12 убитих та 61 поранений.

За словами Фіони Фрейзер, число загиблих мирних мешканців за увесь час конфлікту оцінюється Моніторинговою місією ООН з прав людини у три тисячі, поранених може бути втричі більше. Тут враховано 298 пасажирів та членів екіпажу «Боїнга» рейсу МН17 авіакомпанії Malaysia Airlines, збитого над Донбасом 17 липня 2014 року.

У доповіді йдеться також про те, що триває руйнування важливих об’єктів інфраструктури, а роботам з відновлення заважають постійні обстріли. «Зокрема, Донецьку фільтрувальну станцію, що постачає воду 345 тисячам людей по обидві сторони конфлікту, обстрілюють частіше, ніж будь-який інший об’єкт інфраструктури», – наголосила Фіона Фрейзер.

Світлина: Фіона Фрейзер.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.03.2018 2:01 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.